Adatvédelmi elvek

Segítségre van szüksége?

Elakadt valahol az oldal használata közben? Tegye fel kérdését ezen az oldalon.

Általános Gyakori Kérdéseinket itt találja.

Az Ön adatvédelemre vonatkozó jogai

A Monster személyes információkat gyűjt Önről, és ezeket arra használja, hogy segítsen kapcsolatot teremteni Ön, a munkaadók és más álláskeresők között, továbbá azért, hogy egyéb szolgáltatásokat biztosíthasson Önnek. A jelen irányelv tájékoztatást nyújt az információk gyűjtésének és felhasználásának módjáról, valamint az Ön választási lehetőségeiről személyes adataival kapcsolatban. Javasoljuk, hogy az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos részletes tájékoztatásért olvassa el teljes adatvédelmi nyilatkozatunkat.

A jelen irányelv hatóköre

Ez az irányelv a Monster Worldwide, Inc. vagy társvállalatai (a továbbiakban: „Monster”) tulajdonában vagy ellenőrzése alatt lévő webhelyeken és alkalmazásokban gyűjtött vagy felhasznált adatokra vonatkozik.

A Monster nem vállal felelősséget azon hirdetési hálózatok és más webhelyek, külső felek adatvédelmi irányelveiért és gyakorlatáért, amelyekkel együttműködve biztosítunk Önnek személyre szabott szolgáltatásokat, valamint azokért sem, akik webhelyeinken vagy alkalmazásainkban hozzáférhetnek adataihoz.

Az általunk gyűjtött adatok

Nyilatkozatban vállaljuk a következő normák teljesítését:

Safe Harbor

TRUSTe European Safe Harbor certification

Adatokat gyűjtünk Önről, amikor a Monster hálózatot használja. Adatokat gyűjtünk közvetlenül Öntől, ilyenek például az elérhetőségi adatai, az önéletrajz és a profiladatok. Automatikusan is gyűjtünk adatokat Önről, például arról, hogy miként használja a Monster hálózat oldalait és szolgáltatásait. Emellett demográfiai adatok és számítógépére vagy mobilkészülékére vonatkozó adatok is szerepelnek a gyűjtött adatok között.

Továbbá nyilvánosan elérhető webhelyekről is gyűjthetünk vagy használhatunk Önre vonatkozó adatokat, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e nálunk fiókkal. Lehetősége van igényelni ezeket az adatokat, megváltoztatni ezek láthatósági beállítását, vagy eltávolíttatni ezeket. Azt azonban nem garantálhatjuk, hogy később nem gyűjtünk nyilvánosan elérhető webhelyekről egyéb, Önre vonatkozó adatokat.

Külső felektől is beszerzünk Önnel kapcsolatos adatokat, hogy még inkább személyre szabott és hasznosabb szolgáltatást nyújtsunk.

Hogyan használjuk az adatokat

Az Önről gyűjtött adatokat arra használjuk, hogy igényeinek megfelelően rendelkezésre álljanak felkínált funkcióink és szolgáltatásaink, valamint hogy megfelelően működtethessük és fejleszthessük webhelyeinket és alkalmazásainkat. Szolgáltatásaink közé tartozik a személyre szabott tartalom és hirdetés megjelenítése is a Monster webhelyén és más olyan webhelyeken, amelyekkel kapcsolatban állunk. Arra is felhasználhatjuk adatait, hogy értesítsük a Monster újdonságairól, felméréseket végezzünk, valamint tájékoztató jellegű vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos üzeneteket juttassunk el Önhöz, ideértve a fontos biztonsági frissítéseket is.

A Monster nyilvános területein megosztott adatait, vagy amelyeket láthatóvá tesz az önéletrajzokat és profilokat tartalmazó adatbázisban, világszerte mások is elérhetik, felhasználhatják és tárolhatják. Mindent megteszünk, hogy biztonságos környezetet biztosítsunk, ezért az adatbázisunkhoz való hozzáférést igyekszünk a jogosult felhasználókra korlátozni, de nem garantálhatjuk, hogy jogosulatlan felek nem tudnak hozzáférést szerezni. Annak szabályozására sincs lehetőségünk, hogy a jogosult felhasználók miként tárolják vagy továbbítják a nekünk megadott adatait, ezért ne helyezzen el bizalmas adatokat a Monster hálózaton.

Hogyan osztjuk meg az adatokat

Beleegyezése nélkül nem osztjuk meg elérhetőségi adatait külső felekkel, amelyek saját direkt marketing céljaikra használhatnák ezeket.

Adatait olyan külső felekkel osztjuk meg, akik segítséget nyújtanak nekünk abban, hogy funkcióinkat és szolgáltatásainkat biztosíthassuk Önnek. Ezek a külső felek semmilyen más célra nem használhatják adatait.

Adatokat akkor oszthatunk meg külső felekkel, ha ehhez beleegyezését adja. Például felhasználhatjuk adatait arra, hogy a Monster és társvállalatai a rendelkezésre álló saját ajánlatokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban megkeressék Önt. Ha beleegyezik, adatait megadhatjuk olyan külső feleknek is, akik kapcsolatba léphetnek Önnel termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal kapcsolatban. Kapcsolatfelvételi beállításait megváltoztathatja, ehhez adja meg megfelelően értesítési beállításait.

Külső felekkel megoszthatjuk a más webhelyekről gyűjtött adatokat.

Akkor is kiadunk adatokat, ha ezt a törvény írja elő számunkra.

Adatokat nyilvánosságra hozhatunk és továbbíthatunk olyan harmadik félnek, aki megszerezte a Monster üzleti egységeinek vagy azok bármelyikének tulajdonjogát.

Hogyan tároljuk az adatokat

Adatait azért tároljuk, hogy a Monster hálózattal való együttműködése még hatékonyabb, praktikusabb és relevánsabb legyen. Önéletrajzát vagy profilját bármikor elérheti, áttekintheti, javíthatja, frissítheti vagy törölheti a fiókjába való bejelentkezést követően. Ha még nem rendelkezik fiókkal, lépjen kapcsolatba velünk.

Ha törli személyes adatait, a Monster hálózaton végzett tevékenységére vonatkozó naplókat és a nem személyes jellegű adatokat megőrizzük. Megőrizzük továbbá adatainak archivált példányát, amelyet nem érhet el sem Ön, sem külső fél az interneten keresztül. Ha személyes adataihoz korábban mások is hozzáfértek a Monster használatával, ezen felhasználók rendszereiből nem tudjuk törölni az adatokat.

Egyéb tudnivalók

A Monster hálózatot csak 13 éven felüli személyek használhatják.

Vállalatunk részt vesz az Amerikai Kereskedelmi Minisztérium Safe Harbor együttműködésében, emellett tagja a TRUSTe szervezetnek.

Sütiket használunk annak érdekében, hogy személyre szabott és teljes körű online felhasználói élményben részesüljön a Monster hálózatban. Bár a sütiket kikapcsolhatja; ez azonban hátrányosan befolyásolná a Monster használatát.

Az online adatvédelemről további tudnivalókért keresse fel biztonsági központunkat.

Kapcsolatfelvételi adatok

Ha kérdései vagy problémái akadnának adatvédelmi gyakorlatunkkal vagy a Safe Harbor programmal kapcsolatban, elérhet bennünket az interneten keresztül. Írhat is a következő címre:

Adatvédelmi Iroda
Monster Magyarország Kft.
1132 Budapest
Váci u. 18. (Westpoint) I. em.

Ha úgy érzi, hogy kérdésére vagy problémájára nem sikerült kielégítő választ kapnia, további segítségért a TRUSTe hálózathoz fordulhat.

A módosítás hatályba lépése: 2014. május 20.

Álláskeresés
A Monsterről · A Monster-hálózat · Állások a Monsternél · Workania állások · Budapest állások · AdChoices
Felhasználási feltételek · Adatvédelem · Hozzáférhetőség · Súgó · Biztonság · Kapcsolat · Oldaltérkép · Mobil
©2016 Monster - Minden jog fenntartva - U.S. Patents No. 5,832,497; 7,599,930 B1; 7,827,125 and 7,836,060 MWW - - V: 2017.6.0.7-319